Follow:
Nagels

Marble Nails met Twinmarkers van Action

Het is alweer even geleden dat ik een nagel artikel online had staan. Dus vandaag is het weer tijd voor een nailart. Jaren geleden deed ik wel eens water marble nails bij mezelf. Dit is erg veel werk en een flinke kliederboel. Dit is een erg goed alternatief. Benieuwd hoe ik deze marble nails heb gecreëerd kijk dan snel verder!

Inmiddels heb ik drie verschillende technieken ontdekt voor marble nails. Afgelopen zomer kon je al de marble techniek zien met pure aceton hoe ik Marmer Nails creëerde. Daar had ik het ook al over de water marble nails, dat is de tweede methode. De derde bespreek ik in dit artikel.

Ik ben gestart met mijn favoriete basecoat van Essie. Wanneer deze droog was heb ik een witte nagellak van de Hema gebruikt, daar twee laagjes van aangebracht. Bij de Action heb ik een doosje van 12 Twinmarkers gekocht in allemaal roze-tinten. Dit zijn stiften met een dikke punt en een dunne punt aan de andere kant op alcohol basis. Het is van belang dat ze op basis van alcohol zijn om deze nailart te kunnen maken. Wanneer de witte lak volledig droog was heb ik met de dikke kant van de stiften willekeurig wat vlekjes op de nagels gekleurd. Daarna heb ik de vlekjes uitgewerkt met pure alcohol van 96% die ik bij een drogisterij heb gekocht. Vervolgens nog wat meer vlekjes gestift met de twinmarkers omdat ik nog niet tevreden was. Toen weer met de pure alcohol op een kwastje de roze-tinten in elkaar over laten lopen.

Wanneer mijn nagels niet meer nat van de alcohol zijn heb ik met een topcoat van Rimmel de nagels extra laten glanzen. Wel voorzichtig en niet teveel over de nagels heen gegaan omdat je anders strepen trekt over de lak.

Ik vind de nagels erg leuk geworden en ga dit vaker doen, het is niet moeilijk en kost niet zoveel tijd als de water marble techniek. Er zijn in totaal vier doosjes van 12 twinmarkers. Misschien schaf ik nog wel een doosje aan met andere kleuren.

Wat vind je van deze nailart?

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply jeapiebel

  Al hou ik van kleur dit is niet echt mijn stijl..hihi Smaken verschillen he. 😉

  11 maart 2017 at 09:57
  • Reply Eva

   Haha inderdaad! 🙂

   11 maart 2017 at 10:06
 • Reply Lonneke

  Het effect is echt heel mooi geworden zeg, ik hou hiervan. Ik heb deze twinmakers nog niet gescoord maar als ik bij de Action ben ga ik er wel even naar kijken of ze ze nog hebben.

  11 maart 2017 at 11:51
  • Reply Eva

   Ja leuk! Ben benieuwd! 🙂

   11 maart 2017 at 12:39
 • Reply hillybillybeauty

  Ziet er zeker gaaf uit!

  14 maart 2017 at 11:20
  • Reply Eva

   Dankjewel Hilde!

   14 maart 2017 at 11:40
 • Reply Griet

  Ik vind zo’n marble effect altijd erg leuk!

  14 maart 2017 at 18:26
 • Reply Mariëlle Markgraaff

  Ik heb dit vroeger ook eens geprobeerd, maar ik was er toch niet zo goed in haha!

  14 maart 2017 at 18:45
 • Reply Florentine

  Wauw heel erg mooi!!! <3

  14 maart 2017 at 23:45
  • Reply Eva

   Dankjewel Florentine!!

   15 maart 2017 at 08:11
 • Reply Maaike

  Is heel leuk geworden zo 😀

  17 maart 2017 at 23:40
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike! 🙂

   18 maart 2017 at 17:24

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: