Follow:
Nagels

Matching handen en voeten

De hele maand Augustus
3 keer per week
een Nailgustus online!
Lees hier waarom.
Nummer 8

Ik vind het altijd het leukst wanneer op mijn handen en voeten dezelfde kleur lak zit. Helaas doe ik dit niet vaak omdat ik mijn teen nagels een stuk minder aandacht geef dan die van mijn handen. Dus wanneer ik mijn teennagels lak zorg ik altijd dat ik dezelfde kleur op mijn handen doe. Ik ben begonnen met de basecoat die je al zag langs komen bij mijn Favo basecoat en topcoat vorige week. En na de kleur natuurlijk mijn favoriete sneldrogende topcoat erover heen om ervoor te zorgen dat ik weer snel mijn sokken en schoenen aan kan.

De kleur op mijn handen en voeten is van Chanel. Paradoxal een hele mooie bruine kleur met subtiele paars/roze glitters. Dit is het enige lakje dat ik heb van Chanel, persoonlijk vind ik een nagellak van 20 euro erg duur. Mijn ervaring met Paradoxal is dat hij ook erg snel bij de randjes los laat, dus ik vind hem het geld niet waard. Maar de kleur is wel prachtig dus draag hem alsnog met veel plezier!

Wanneer vind jij een nagellak te duur?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jolanda

  €20 vind ik ook wel prijzig hoor, al moet ik zeggen dat ik de kleur echt heel mooi vind!

  17 augustus 2016 at 07:58
  • Reply Eva

   Ja dat heb ik ook!

   17 augustus 2016 at 14:15
 • Reply Mariska

  Zo leuk! Je hebt echt een mooie vorm nagels trouwens. Ik zou voor een gemiddelde nagellak niet meer dn 10 euro neer willen leggen, een hele speciale misschien voor 1 x wat meer.

  17 augustus 2016 at 09:42
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ja 10€ is een mooie prijs!

   17 augustus 2016 at 14:15
 • Reply Maaike

  Leuk! En deze kleur is wowie!! <3

  17 augustus 2016 at 22:09
  • Reply Eva

   Haha ja hè!

   19 augustus 2016 at 14:19
 • Reply hilde

  Vroeger ( dat klinkt wel heel oud 😉 ) toen werkte ik bij een parfumerie en kocht ik wel vaak lakjes van Chanel en Dior. Maar dan zit je erg dicht bij het vuur. Nu zijn Essie en OPI wel de max qua prijs.

  17 augustus 2016 at 22:36
  • Reply Eva

   Haha, ja dat vind ik ook maximale prijzen voor nagellak! Maar toen je daar werkte kreeg je zeker een lekkere korting?

   19 augustus 2016 at 14:21

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: