Follow:
Grime Make-up

Mei(n) Looks aankondiging

De hele maand mei ga ik niet 2 keer per week posten maar elke dag! In de maand mei ben ik jarig daarom leek mij dit een leuk cadeautje aan jullie. Dus vanaf morgen tot en met 31 mei kunnen jullie elke dag om 6:00 een Look van mij verwachten. Daarom ook de naam Mei(n) Looks.

 

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply jeapiebel

  Wat een leuk nieuw plan is dit. Ik ben benieuwd naar je look. 🙂

  30 april 2016 at 11:32
  • Reply Eva

   Leuk!

   30 april 2016 at 12:49
 • Reply Maaike

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar de looks 🙂

  2 mei 2016 at 20:43
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: