Follow:
Nagels

Mijn mint groene nagellakjes

Ik hou van mint groene nagellak. Jaren geleden kon je er nog niet zo makkelijk als nu aan komen. Ik ben ooit een dag in Rotterdam gaan shoppen speciaal op zoek naar een mint groene nagellak, alleen deze was nergens te vinden. Tegenwoordig is dit wel anders, elk merk heeft wel een mint groene nagellak. In dit artikel mijn collectie.

van links naar rechts; Models Own Jade Stone, China Glaze For Audrey, Make-Up Studio 136, Wild ’n More 86

Models Own Jade Stone
Is een erg mooie lichte créme kleurige mint groene nagellak, die redelijk dik aanbrengt. Ik heb hem al heel wat jaren, volgens mij heb ik hem ooit bij de River Island gekocht, samen met een donkerblauwe kleur waarvan je de restanten op het flesje For Audrey hier helemaal bovenaan kunt zien. Omdat deze in het vliegtuig is geknapt door de luchtdruk. Sindsdien ben ik wat selectief met de lakjes die ik mee neem in mijn koffer in het bagageruim.

China Glaze For Audrey
Is al jaren een van mijn favorieten deze is iets blauwer groen van kleur. Ik heb deze 6 jaar geleden in de webshop Enchantra besteld tijdens het WK voetbal. Ze hadden toen alle China Glaze lakjes voor de helft van de prijs tijdens een wedstrijd dat Nederland speelde en heb ik flink mijn slag geslagen. Helaas bestaat Enchantra niet meer.

Make-Up Studio 136
Is een flink groene mint groene lak, waar ik weinig over kan vertellen. Ik heb hem een paar jaar geleden samen met nog meer make-up gekregen van mijn werk destijds. Deze lak pak ik niet zo vaak omdat ik hem voor mintgroen net iets te groen vind.

Wild ’n More 86
Volgens mij heb ik dit lakje nog maar een keer op gehad. Ooit verkocht de V&D dit merk, en daar heb ik hem toen voor een paar euro aangeschaft. De reden dat ik deze nooit op doe is denk ik omdat er glittertjes in zitten. Ik hou meer van nagellak zonder glitter of juist een overdaad aan glitter.

van links naar rechts; Barry M 304 Mintgreen, Mavala 154 Aquamarine, GOSH Miss Minty, China Glaze Re-freshmint

Barry M 304 Mintgreen
Dit was mijn aller eerste mint groene nagellak. Na de eeuwige zoektocht in winkels besloot ik naar webshops te zoeken waar ze mint groene nagellak verkochten. Alice&Jo was de webshop waar ik deze vond. Ik was zo enorm blij! Precies de kleur die ik zocht.

Mavala 154 Aquamarine
Dit schattige lakje heeft subtiele groene glittertjes, die ik meer kan waarderen dan die van Wild ’n More. Deze draag ik net als die van Make-Up Studio wat minder omdat ik hem net iets te groen vind.

GOSH Miss Minty
Is naar mijn mening eigenlijk de meest perfecte mint groene kleur. Ik denk dat ik deze nu ook op mijn teen nagels ga doen.

China Glaze Re-freshmint
Vind ik echt een heerlijke kleur, een stuk lichter dan de rest. Volgens mij heb ik deze ook ooit bij Enchantra besteld.

Hebben jullie ook verhalen en herinneringen aan bepaalde nagellak?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Lonneke

  Ik ben ook gek op mintgroene nagellak. Models Own Jade Stone vind ik van jouw collectie het mooiste!

  23 juli 2016 at 07:52
  • Reply Eva

   Leuk! Ja die vind ik ook erg mooi!!

   23 juli 2016 at 11:04
 • Reply Maartje

  Mijn eerste dramatisch rode Chanel le vernis kreeg ik onder de kerstboom, Rouge Essentiel geloof ik dat ie heette. In een prachtige zwart witte doos. Prachtige lakjes van Chanel, maar het kwastje is niet fijn!

  23 juli 2016 at 08:26
  • Reply Eva

   Mooi! Ik heb 1 lakje van Chanel maar vind dat die zo snel weer beschadigd, en al helemaal voor wat je ervoor betaald!

   23 juli 2016 at 11:05
 • Reply Mariska

  Wat een lieve leuke tintjes allemaal! Vind die met glitter toch het leukst 😀

  23 juli 2016 at 13:45
  • Reply Eva

   Leuk dat jij dan juist weer de glittertjes het leukste vind 🙂

   23 juli 2016 at 14:27
 • Reply Astrid

  Mooi he deze kleur. Ik heb toevallig vandaag mijn teennagels mintgroen gelakt, eentje van NYC. Ik vind beide lakjes van China Glaze heel mooi.

  23 juli 2016 at 15:24
  • Reply Eva

   Altijd goed! Zeker in de zomer zo’n lekker fris kleurtje! Leuk!

   23 juli 2016 at 16:52
 • Reply hilde

  Mooie kleur dat frans/groen ( zo noem ik het. Volgens mij in de verf-industrie ook wel iets met egg in de naam ). Ik hou ervan! Meestal graai ik ook naar dat soort kleurtjes bij de nagellakjes. Ik heb niet echt verhalen bij mijn lakjes. Dat zal denk ik meer komen als ik lakjes op vakantie koop oid. Jouw stash is in ieder geval prachtig!

  23 juli 2016 at 17:03
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ja vaak krijg je er dan wel verhalen door!

   23 juli 2016 at 22:09
 • Reply Jolanda

  Stuk voor stuk erg mooi!

  23 juli 2016 at 20:35
  • Reply Eva

   Dankje!

   23 juli 2016 at 23:47
 • Reply Iris

  Wat een mooie kleurtjes allemaal! Ik vind die met glitters wel heel cute.

  24 juli 2016 at 09:43
  • Reply Eva

   Dankje! Ja ik val er ook vaak op met glittertjes maar op mijn nagels vind ik het altijd tegenvallen.

   24 juli 2016 at 10:51
 • Reply Maaike

  Ik ben gek op mintgroene kleuren 😀

  25 juli 2016 at 23:56
  • Reply Eva

   Ik ook!

   26 juli 2016 at 07:09

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: