Follow:
Make-up

Morphe Look & Mac Stone

Afgelopen zaterdag kwamen mijn aankopen online van de webshop Boozyshop. Ik heb met het Morphe palette een look gecreëerd. En ik heb mijn donker bruine lipstick van Mac Cosmetics daarbij gecombineerd.

Het palette van Morphe heeft vooral koele paars tinten wat helemaal mijn ding is. Ook heb ik een aantal penselen uit mijn shoplog van zaterdag gebruikt.

Ik ben na de eerste keer gebruik maken van het palette al helemaal gek op de kleuren en hoe ze in elkaar overlopen, dat vind ik super fijn werken. Het kan ook door de penselen komen want vooral met E17 Crease Precision Blender van Morphe kan ik de kleuren in mijn arcadeboog heel mooi in elkaar over laten lopen.

Hierboven kun je zien welke kleuren ik gebruikt heb in de ooglook. Ook voor mijn wenkbrauwen en de highlight en contour heb ik het palette gebruikt. De contour heb ik aangebracht met de M530 Contour Blender penseel van Morphe. Deze is erg fluffy waardoor ik het meteen goed kan uitwerken.

In een eerdere shoplog zag je Mac Stone langs komen. En gewaagde kleur, die ik tot nog toe niet heel vaak pak, omdat hij nogal donker en heftig is. Maar ik vind hem onwijs gaaf. En omdat het een koele tint bruin is staat hij erg mooi met paars tinten, vandaar dat ik hem met deze paarse ooglook combineer.

Ik ben echt heel blij met het palette, naar mijn idee doet hij het heel goed, het enige wat ik wel ontdekte dat de kleur rechtsboven in het palette niet heel fijn werkt. Wanneer ik er met een schone oogschaduw kwast overheen ga word de poeder samengedrukt in de pan, alsof je er met een vette vinger overheen gaat. Ben benieuwd of dit bij meer kleuren zo is, misschien kan ik hem beter aanbrengen met een minder compacte kwast.

Het leuke van Mac Stone is dat hij perfect bij mijn Ray Ban zonnebril past! Hopelijk gaat het zonnetje snel weer schijnen zodat ik ze vaker kan combineren.

Wat vind jij van de combinatie van een paarse ooglook en bruine lippen?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply jeapiebel

  Super mooie ooglook en lipstick kleur heb je gebruikt vandaag. Ik ben fan.

  15 juni 2016 at 08:37
  • Reply Eva

   Dankjewel! 🙂

   15 juni 2016 at 10:55
 • Reply Rosanne

  hele mooie look! Ik hou ervan als het wat meer edgy is haha!

  15 juni 2016 at 17:17
  • Reply Eva

   Dankjewel! Leuk om te lezen!

   15 juni 2016 at 17:51
 • Reply Iris

  Hele mooie look! <3

  15 juni 2016 at 19:32
  • Reply Eva

   Dankje Iris!

   15 juni 2016 at 20:22
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Hele mooie look, staat je goed!

  16 juni 2016 at 18:04
  • Reply Eva

   Dankjewel!!

   16 juni 2016 at 19:42
 • Reply Quinty

  Wat een mooie look! Ik vind de combinatie erg goed bij elkaar passen. De lipstick vind ik ook mega gaaf. Ik vind het een aparte sombere kleur maar wel echt tof! Hij staat je ook wel erg goed hoor 🙂

  16 juni 2016 at 22:47
  • Reply Eva

   Dankjewel Quinty!! 🙂

   17 juni 2016 at 06:27
 • Reply Hilde

  Je ogen vind ik prachtig opgemaakt!! Van de lipstick ben ik geen fan, maar dat is puur smaak natuurlijk. ;-).

  17 juni 2016 at 11:31
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ja idd hij is ook best heftig, je houd ervan of niet! 🙂

   17 juni 2016 at 11:59
 • Reply Maaike

  Deze look staat je mooi! En leuk gedaan met de kusjes op de kleuren in het palette om aan te geven welke je hebt gebruikt 😀

  20 juni 2016 at 22:07
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike!

   20 juni 2016 at 22:49

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: