Follow:
Make-up

No-Make-up Make-up Look

Een make-up waarbij het lijkt alsof je geen make-up op hebt, terwijl dit juist het geval is. Eigenlijk is dit een soort Power of Make-up look. Je ziet het effect van make-up dragen. Benieuwd hoe ik dit heb gedaan en welke producten ik heb gebruikt? Lees dan verder.

Hierboven kun je goed het verschil zien, met het balkje eronder kan je van links naar rechts schuiven. Links draag ik geen make-up en rechts heb ik wel make-up op.

Als basis heb ik mijn Dior Forever foundation in 010 op, de lichtste kleur die er is. Alleen nu ik mijn zomerse kleurtje kwijt ben, is de kleur voor dagelijks net iets te donker. Onder mijn ogen heb ik mijn vloeibare concealer van Catrice aangebracht in 010. Zodat het gedeelte onder mijn ogen goed oplicht. Op onzuiverheden dezelfde concealer alleen net een tintje donkerder in 020. Het geheel met Make-up Studio transparante poeder in #1 afgepoederd. Normaal zet ik mijn wenkbrauwen wat sterker aan, maar omdat ik het effect zo minimaal mogelijk wil houden. Heb ik ze met mijn Benefit Goof Proof Brow potlood in #3 licht aangezet.

Mijn ogen heb ik ook iets aangezet zodat er net iets meer diepte is. Om te beginnen heb ik de Kryolan Eye Primer aangebracht zodat de kleuren iets intenser worden en het de hele dag blijft zitten. Met de lichtste kleuren uit het Viseart Cool Matte palette heb ik de arcadeboog, het wenkbrauwbot en ooglid aangezet. Op de waterlijn heb ik een Kryolan Dermatograph potlood gebruikt in een lichte huidkleur om mijn ogen optisch groter te laten lijken. De mascara die ik heb gebruikt is de Falsies Push Up Drama in waterproof van Maybelline, die overigens echt water/traan bestendig is.

Om mijn gezicht vorm te geven heb ik het W7 Hollywood Bronze & Glow palette gebruikt. Onder mijn jukbeenderen, langs mijn kaak, neus en voorhoofd. Op de appeltjes van mijn wangen heb ik van P2 uit de Beauty Voyage collectie een mozaic blush aangebracht in 020 Rising Sun. Van Sleek heb ik op de hoogste delen van mijn gezicht wat tinten gemengd uit het Solstice Highlighting Palette.

Op mijn lippen draag ik een van mijn favoriete Mac Lipsticks, namelijk Faux. Die je al meerdere keren langs hebt kunnen zien komen.

Wat vind jij van de No-Make-up Make-up Look?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Astrid

  Wat een mooie en naturelle look. Staat je heel mooi!

  19 november 2016 at 08:56
  • Reply Eva

   Dankjewel Astrid!!

   19 november 2016 at 11:26
 • Reply Jolanda

  Heel leuk gedaan!!

  19 november 2016 at 08:59
  • Reply Eva

   Dankje 🙂

   19 november 2016 at 11:27
 • Reply Griet

  Mooi! Hier hou ik wel van op dagen dat het wat minder mag 🙂

  20 november 2016 at 18:45
  • Reply Eva

   Ja idd! Lekkere luchtige look!

   20 november 2016 at 19:21
 • Reply Maaike

  Dit staat je ook heel mooi naast de vrolijke kleuren 🙂 Ziet er goed uit!

  23 november 2016 at 22:53
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike 🙂

   23 november 2016 at 23:17
 • Reply sabrina

  Mooi zeg! Ik vind het balkje ook zo leuk 🙂
  Zo kun je ook goed zien wat het verschil het toch is.

  8 december 2016 at 16:07
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ja dat vond ik ook leuk!

   8 december 2016 at 19:07

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: