Follow:
Make-up

NYX Cosmetics Shoplog

Op twitter had je het al kunnen lezen, ik heb weer een bestelling gedaan op Douglas. Vooral NYX make-up. Zoals je ziet vijf hele mooie producten, benieuwd wat ik ervan vind? Bekijk dan het artikel.

Het merk NYX heeft heel veel betaalbare producten voor een goede kwaliteit. Sinds kort is er ook een vestiging in Amsterdam geopend. NYX spreek je uit als “niks” niet als N-Y-X en is vernoemd naar de Griekse Godin van de nacht. De filosofie is om elke vrouw om te kunnen toveren tot een godin van de nacht. 

NYX High Definition Blush – Taupe

Deze blush staat al jaren op mijn wensenlijstje. Het schijnt een hele goede kleur te zijn om te contouren. De kleur ziet er goed uit, zeker niet te warm, wat erg goed werkt om het gezicht vorm te geven. Binnenkort zie je hem natuurlijk in een look verschijnen en dan lees je mijn ervaring.

NYX Jumbo Eye Pencil – Milk

Net als Taupe stond Milk al heel wat jaren op mijn wensenlijstje. Eindelijk heb ik hem, ik wil hem als basis onder oogschaduw gaan gebruiken om de kleuren intenser over te laten komen. Maar ook op de waterlijn in make-up looks lijkt hij me geschikt om de ogen groter te laten lijken.

NYX Lip Lingerie – Corset

Deze vloeibare lippenstift lijkt me heel mooi neutraal bij een zwaardere ooglook. Of als hele neutrale lipkleur wanneer ik minimale make-up draag. Door het Youtube filmpje van Lotte van Lottelovesbeauty te kijken heb ik uiteindelijk mijn keuze kunnen maken. Ik wilde een koele nude kleur, ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Binnenkort uiteraard verwerkt in een make-up look.

NYX Vived Brights – Vived Envy

Een hele gave groene eyeliner. Ik heb al meer gekleurde eyeliners maar nog geen matte kleuren. Ik zou alle kleuren wel willen, maar momenteel waren alleen deze twee kleuren beschikbaar op de wegschop van Douglas. Ik ben benieuwd wat voor looks ik hier mee ga creëren!

NYX Vived Brights – Vived Blossom

Super gave paarse vloeibare eyeliner. Helaas gaf de swatch op mijn hand een rode streep achter toen ik mijn hand schoon maakte. Weet niet of dit straks ook op mijn ooglid gebeurt. Misschien wanneer ik hem over oogschaduw draag of oogschaduwbasis dat het niet gebeurt. Dat zal ik laten weten wanneer ik deze gave paarse eyeliner in een look heb verwerkt.

Heb jij make-up van NYX?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Maartje

  Oeh, toch niet allergisch voor paars worden, zoals ik, maar mooie producten, ik ben benieuwd naar de look!

  18 januari 2017 at 08:11
  • Reply Eva

   Nee hoop het niet! Het rode bleef op m’n huid liggen en ging er snel af gelukkig!

   18 januari 2017 at 10:10
 • Reply Jeapiebel

  Leuke items heb je hier gescoord.

  18 januari 2017 at 08:46
  • Reply Eva

   Dankje!

   18 januari 2017 at 10:11
 • Reply Linda

  Ik heb hier en daar een aantal producten van NYX, ik heb een paar losse oogschaduw singles en deze vind ik erg goed, daarnaast heb ik ook een aantal lippenstiften, vooral de full throttle lijn vind ik erg goed en dan heb ik nog een matte gezicht spray, ook goed. Alleen gebruik ik het veel minder dan ik zou willen. Er is iets aan dit merk waardoor ik mij er erg door aangetrokken voel en toch lukt het mij tegelijkertijd om het merk niet erg leuk te vinden. Zo raar! Oh, en in de winkel in Amsterdam heb je super veel keuze! Kun je ook het een en ander uitproberen. Leuk om een keer te bezoeken, alleen niet wanneer het erg druk is, zoals bijvoorbeeld afgelopen december ;P

  18 januari 2017 at 08:47
  • Reply Eva

   Apart dat je dat hebt maar heb dat soms ook bij merken.. ik ga idd zeker een keer naar de winkel in A’dam!

   18 januari 2017 at 10:12
 • Reply Jolanda

  Ik ben heel benieuwd naar de blush!!!

  18 januari 2017 at 12:23
  • Reply Eva

   Leuk, die gaat zeker langskomen!!

   18 januari 2017 at 12:26
 • Reply Julie

  Mooie producten heb je gekocht! NYX Taupe was ik alweer een beetje vergeten… Milk heb ik ooit gekocht, maar nog niet echt gebruikt! 🙂 Ik kocht uit hun Liquid Suede lijn een lip cream en die vind ik wel echt de moeite! 🙂

  18 januari 2017 at 15:13
  • Reply Eva

   Dankjewel! Welke kleuren heb je uit de liquid suede lijn?

   21 januari 2017 at 07:36
 • Reply Maaike

  De witte eye pencil heb ik ook. En die eyeliners zijn gaaf!!! <3

  22 januari 2017 at 21:32
  • Reply Eva

   Leuk! Ja hè!

   22 januari 2017 at 21:47

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: