Follow:
Nagels

Paarse Acryl Nagels

Voor de aller eerste keer ben ik bij een nagelsalon geweest. De vorm van mijn nagels zijn van zichzelf mooi vind ik zelf. Maar de laatste tijd breken en scheuren ze steeds af en in. Dit was ik zat dus besloot een afspraak te maken. Ik wil geen verlenging van mijn nagels maar versteviging, zodat ze iets langer kunnen groeien en nagellak goed blijft zitten en niet na twee dagen al chipt.

Eigenlijk zie je bijna niet dat dit niet mijn eigen nagels zijn. Er zit een zo dun mogelijke laag acryl op mijn nagels. De eerste dag was dit best wennen maar inmiddels ben ik er aan gewend. Je kan er natuurlijk voor kiezen om je nagels met een tip en acryl te verlengen maar ik wil alleen een versteviging van mijn eigen nagels dus daarom een dun laagje over mijn eigen nagels.

Toen ik net ging bij de salon zagen mijn nagels er zo uit. Maar na een paar dagen zat er opeens een bruine waas over mijn nagels. De nagelstyliste had dit ook niet eerder gezien.

Hier zie je wat ik bedoel. Heel raar. Het is onduidelijk waar dit door komt, misschien omdat ik castor (wonder) olie op mijn nagelriemen heb aangebracht, dat is het enige wat ik kan bedenken wat ik anders heb gedaan. Of er is iets in de salon mis gegaan met de gellak aanbrengen. Gelukkig heeft het salon waar ik ben geweest garantie van drie weken dus ik ben terug gegaan en heb een andere kleur gekozen.

Tot nu toe ben ik erg tevreden over de nagels. Het leuke hieraan is dat ik ook gewoon met normale nagellak kleuren erover heen kan wanneer hij wat doffer word of uitgroeit. 

Hieronder zie je hoe de nagels er uitzien na drie weken, het is nu inmiddels tijd om ze te laten opvullen en een nieuwe kleur uit te kiezen. Alle nagels zitten er nog op en behalve de uitgroei zit het er nog goed uit. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Wat vindt je van mijn nagels?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Laura | LvanR

  Oh is het alweer drie weken later joh! Zit er nog super op zeg!

  20 januari 2018 at 09:14
  • Reply Eva

   Ja joh, tijd vliegt! 🙂

   22 januari 2018 at 09:48
 • Reply Maaike

  Wauw, je nagels zijn heel mooi. Kleur is ook heel mooi <3

  22 januari 2018 at 22:14
  • Reply Eva

   Dank je Maaike!

   22 januari 2018 at 22:28

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: