Follow:
Nagels

Puffy Marshmallow

Beautygloss heeft een tijdje geleden haar eigen nagels uitgebracht. Die wilde ik natuurlijk graag proberen want ik heb haar wimpers Silky, Pretty en Fluffy ook geprobeerd. Nepnagels heb ik jaren geleden wel eens van de Hema gebruikt, maar die waren erg lang en bleven niet goed zitten. Lees verder als je benieuwd bent wat ik van Puffy Marshmallow vind.

Er zijn nog twee soorten nagels uitgebracht maar de andere zijn best lang en daar ben ik niet zo van. Deze zijn ongeveer net zo lang als mijn eigen nagels dus dat vind ik goed draagbaar. Ik was wat sceptisch door mijn ervaring die ik met plaknagels heb gehad tien jaar geleden toen ik er zo uitzag

Het plakken van de nagels ging erg makkelijk, en heb ze wel redelijk netjes aangebracht. Alleen niet overal dicht genoeg bij de nagelriemen en de zijkanten. Maar voor de eerste keer ben ik tevreden.

Ik had verwacht dat er na één dag al een nagel af zou liggen. Dit is zeker niet het geval. Ze hebben het vijf dagen overleefd. Ik denk dat ze het ook nog wel veel langer hadden kunnen uithouden. Maar ik was ze zat en heb ze er af getrokken. Wat niet heel handig was omdat mijn nagels nu wel beschadigd zijn. Wat ik ook wel had verwacht toen ik er mee bezig was. Eigenlijk moet je ze verwijderen met watjes doordringt met aceton en aluminium folie eromheen wikkelen. Dus dat is niet zo handig van mezelf.

Ik ben zeker tevreden over de nagels en zou ze zeker nog een keer kopen. Alleen dan verwijder ik ze de volgende keer wel op de juiste manier. Eerst moeten mijn nagels even rust krijgen voor nu.

Heb jij wel eens plak nagels gebruikt?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Vroeger deed ik dit wel eens, maar het is zo slecht voor je nagels!

  25 november 2017 at 07:10
  • Reply Eva

   Ja zo jammer!

   25 november 2017 at 09:01
 • Reply Maaike

  Wauw, deze zien er wel heel mooi uit 😀

  28 november 2017 at 00:03
  • Reply Eva

   Thanks!

   2 december 2017 at 09:09
 • Reply Laura

  Nog nooit plaknagels gebruikt! Ken mezelf, dan ga ik ze er ook afpulken en heb ik ook beschadigde nagels haha.

  28 november 2017 at 19:34
  • Reply Eva

   Jup hier dus nog één, Haha!

   2 december 2017 at 09:09

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: