Follow:
Haar Make-up

RefectoCil

Sinds een half jaar verf ik mijn wenkbrauwen. Zoals bij veel vrouwen hebben mijn wenkbrauwen een verleden van niet epileren naar teveel epileren. Zoals ze nu zijn ben ik best tevreden. Bijtekenen doe ik altijd, wanneer ik mijn make-up doe. Verven dus nog niet altijd. Klik door als je het verschil wilt zien.

Ik verf mijn wenkbrauwen met RefectoCil in de kleur 3, dit is een donkere natuurlijke bruine kleur. In combinatie met mijn haarkleur perfect voor mij. Om dit product te gebruiken heb je de kleur nodig en een ontwikkelaar. De ontwikkelaar/developer is er in een vloeibare versie en een crème variant. Mijn voorkeur ging uit naar de vloeibare versie. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij die je verteld en laat zien hoe je je wenkbrauwen moet verven. Ik doe de verf en de developer altijd samen in een bakje en meng deze goed tot een gladde substantie. Daarna breng ik dit aan op de wenkbrauwen met een oud lippenseeltje. Ik laat het 15 minuten zitten en verwijder het product met micelair water. Het voordeel van het product is dat je deze ook op je wimpers kan gebruiken. Ik vind mijn wimpers donker genoeg dus doe dit niet, maar bij mijn wenkbrauwen zie ik veel verschil wanneer ik het gebruik. 1 keer per maand verf ik ze en de eerste week vind ik het niet nodig om mijn wenkbrauwen aan te zetten wanneer ik mijn make-up doe. Na die week zet ik ze weer een beetje extra aan met make-up. Het fijne aan het verven van mijn wenkbrauwen vind ik vooral dat wanneer ik geen make-up draag ik toch iets meer definitie in mijn gezicht heb door de geverfde wenkbrauwen.

voor het verven

↑ tijdens het verven

na het verven

voor het verven

↑ tijdens het verven

na het verven

Verf jij je wenkbrauwen?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Maaike

  Ziet er goed uit! Toen ik mijn haar vroeger donkerder verfde, verfde ik vaak mijn wenkbrauwen. Tegenwoordig verf ik het niet meer en ook niet meer mijn wenkbrauwen.

  19 maart 2021 at 16:15
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: