Follow:
Make-up

Rood-Wit-Blauw

Nog één nachtje slapen en het is weer Koningsdag. Vorig jaar plaatste ik de Oranje Rainbow Look. Dit jaar de Nederlandse vlag verwerkt in een ooglook. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt? Kijk dan verder.

Ik hou ervan om wat creatievere looks te creëren, ik had deze al een tijdje in gedachten en op de planning staan. De blauwe kleur had wel iets donkerder gemogen, maar verder ben ik wel tevreden.

De basis is de Catrice HD Liquid Coverage foundation in 010. Onder de ogen en op de hoogste punten van mijn gezicht heb ik de Catrice Liquid Camouflage Concealer 010 uitgewerkt om het iets meer naar voren te laten komen. Om ervoor te zorgen dat alles goed blijft zitten heb ik de transparante poeder in nummer 1 van Make-up Studio over mijn gehele gezicht aangebracht.

Vervolgens ben ik mijn wenkbrauwen rood aan gaan zetten met een rode kleur uit het Make-up Studio 18 kleuren palette. Over het gehele oog van wenkbrauw tot bovenste wimperrand heb ik het NYX Jumbo Eyepencil in Milk royaal aangebracht. Eerder verwerkte ik dit potlood al in de Gele Rainbow Look. Daarna ben ik met een witte matte oogschaduw van Ben Nye erover heen gegaan. Om toch iets meer definitie aan te brengen in de arcadeboog heb ik heel licht een licht grijze kleur uit mijn Viseart Cool Matte palette gebruikt. Langs de onderste wimperrand en op de waterlijn heb ik een blauwe waterproof eyeliner van GOSH in 101 Aqua Line aangezet. De blauwe mascara is de Colour Flash van Essence. Eerder zag je deze al bij Groenblauw, Turquoise and Lilac Look en Ice Queen.

Mijn gezicht heb ik aangezet met W7 Honolulu Bronzing Powder. Langs de haarlijn, slapen, neus, jukbeenderen en kaak. Om dit weg te laten vallen. Op de appeltjes van mijn wangen een oranje blush van Make-up Studio in nummer 40 aangebracht om goed in het Nederlandse thema te blijven. Om de hoogste delen in mijn gezicht zoals neusbrug, cupidoboog, kin en jukbeenderen nog sterker dan alleen met de donkere kleur naar voren te laten komen heb ik ze opgelicht. Eerst met de W7 Night Glow Highlighter and Illuminator, dit is een soort nagellak flesje maar dan met een vloeibare highlighter erin. Om dit nog sterker aan te zetten ben ik daarover heen gegaan met de Glowmotion een poeder highlighter wederom van W7.

De lippen zijn mega fel en fluoriserend van kleur. Dit heb ik gecreëerd door de Kryolan Effect Stick in UV Orange. Deze zag je al bij de Oranje Rainbow Look. Ik heb ook een roze variant van deze stick die zag je voorbij komen in de Fluor Look. Deze lipstick geeft ook licht in blacklight. Voor mij iets te fel voor dagelijks gebruik. Ik heb hem wel eens met Koninginnedag gedragen, maar vind het eigenlijk wel erg heftig.

Hoe ziet jou Koningsdag look eruit dit jaar?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Jolanda

  Wat origineel!!

  26 april 2017 at 09:03
  • Reply Eva

   Dankje Jolanda 🙂

   26 april 2017 at 09:32
 • Reply Astrid

  Wauw haha, vooral die lippen! Lekker opvallend 😀

  26 april 2017 at 11:34
  • Reply Eva

   Dankje! Ja heftige lippen hè 😉

   26 april 2017 at 11:49
 • Reply Anna Gerrie

  Super mooi gedaan! Die lippenstift is ook gaaf.

  26 april 2017 at 14:14
  • Reply Eva

   Dankjewel 🙂

   26 april 2017 at 16:01
 • Reply Mariëlle

  Wauw, dat is nog eens een sprekende look! Ik houd het bij oranje oogschaduw vanavond 🙂

  26 april 2017 at 18:51
  • Reply Eva

   Dankje! Groot gelijk 😉 veel plezier!

   26 april 2017 at 22:17
 • Reply Florentine

  Wat gaaf zeg!!! En wát een felle lipstick! Heel mooi bedacht en gemaakt 🙂

  27 april 2017 at 01:57
  • Reply Eva

   Dankjewel Florentine!

   27 april 2017 at 08:10
 • Reply Maaike

  Heel leuk en creatief gedaan 😀 Met Koningsdag was mijn vriend jarig en was ik make up loos haha. Omdat we niet van de drukte houden, blijven we dan vaak thuis en gaan we de dag daarna iets leuks doen voor zijn verjaardag 😀

  1 mei 2017 at 23:16
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ook leuk! Gefeliciteerd nog!

   2 mei 2017 at 09:08

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: