Follow:
Haar

Super Lash Serum

Reviews verschijnen eigenlijk nooit op Make-up e.d. Alleen verkapt in een look. Deze keer wel een review over een product. Namelijk het Super Lash Serum van Kruidvat waar een hoop om te doen is geweest. Ik heb hem ook getest en in dit artikel kan je mijn ervaring lezen.

Een paar jaar geleden heb ik Revitalash gebruikt. Een wimperserum wat je wimpers doet groeien en voller maakt. Dit werkte enorm goed alleen omdat deze 6 keer zo duur is als die van het Kruidvat ben ik er des tijds mee gestopt. Helaas werden mijn wimpers daardoor ook minder vol en lang. 

Toen een paar maanden geleden Kruidvat met een wimperserum kwam voor tien euro begon het weer te kriebelen. Ik las alleen wel hele wisselende dingen erover. Je iris zou er van kunnen verkleuren. Je zou er hele geïrriteerde ogen van krijgen, bijvoorbeeld blaasjes. Niet prettig, maar je wimpers zouden er wel langer, voller en sterker van worden zoals de verpakking beloofd.

Ik kon het niet laten om het toch uit te proberen en schafte het serum aan. De bedoeling is dat je het 16 weken elke avond als een eyeliner langs je bovenste wimpers aanbrengt. Ik heb het niet volbracht maar hieronder zie je het resultaat zonder mascara, Links voordat ik begon en rechts toen ik stopte. Er is zeker verschil in lengte te zien zo.

Ook wanneer ik mijn ogen gesloten heb zie je verschil in volume. Vooral aan de buitenkant zie ik verschil. Links wederom voordat ik begon en rechts toen ik gestopt was.

Ook wanneer ik mijn wimpers krul met een wimperkrultang zie ik verschil. Links voor, rechts na.

Hieronder zie je het verschil wanneer ik een look op heb en dus ook mascara. Mijn wimpers zijn een stuk voller bij de laatste look Affectionate Purple dan bij de Gele Rainbow Look. Wanneer je vooral naar de bovenste wimpers kijkt. Links voor, rechts na het gebruik van het serum.

Nou vind ik eerlijk gezegd dat ik ook niet hoef te klagen over de natuurlijke staat van mijn wimpers, maar vollere en langere wimpers vind ik wel mooier. Ik heb de kuur alleen toch niet voltooid ondanks dat ik het mooier vind. Ik kreeg namelijk gelukkig geen last van verkleurde irissen. Maar als je bij de eerste twee foto’s naar de bovenste wimperrand kijkt, lijkt deze wel iets meer opgezet. En wat voor mij de druppel was, was dat ik de dagen voordat ik stopte nadat ik het aanbracht een trillend ooglid had. Dit kan natuurlijk ook met moeheid te maken hebben, maar toen ik de dag erna even een keer niet het serum aanbracht had ik daar geen last van. Misschien overdrijf ik en had ik het door kunnen zetten, maar door andere negatieve reacties zat het me toch niet zo lekker en ben ik gestopt. Maar het effect is zeker aanwezig na 8 weken trouw dagelijks het serum aan te brengen.

Hoe ver zou jij gaan voor langere, vollere en sterkere wimpers?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Het verschil is wel te zien. Alleen ik vraag me af of je er echt allerlei klachten van krijgt zoals blaasjes. Anders zou het toch niet verkocht mogen worden?

  18 september 2017 at 22:33
  • Reply Eva

   Ja hè! Ik weet het ook niet precies.. je zou denken van niet.. maar ik merkte wel dat mijn oogleden iets meer opgezet waren, dan voordat ik het gebruikte.

   18 september 2017 at 23:26

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: