Follow:
Make-up

Turquoise and Lilac look

De maand mei elke dag
een Mei(n) Looks online!
Lees hier waarom.
Nummer 7

Een look die ik vorige winter bij mezelf heb gemaakt, met als basis de Embryolisse Filaderme Emulsion aangebracht, dit is een crème voor de droge huid, omdat mijn huid in de winter iets droger is heb ik die extra voeding nodig. Wanneer dit goed ingetrokken is heb ik van Make Up Studio de No Transfer Foundation aangebracht, dit is een licht dekkende foundation die goed te dragen is voor overdag, maar even goed alle oneffenheden bedekt. De enkele oneffenheden en kringen onder de ogen die dan nog zichtbaar bleven heb ik gecamoufleerd met Malu Wiltz concealer. Om dit geheel af te poederen heb ik de Translucent Powder #1 van Make Up Studio gebruikt. Mijn wenkbrauwen heb ik eerst aangezet met Ben Nye Eyebrowpencil Taupe en vervolgens iets paarser op kleur gebracht met Make Up Studio Eyeshadow #20.

Om ervoor te zorgen dat de oogschaduw goed blijft zitten en intens van kleur is heb de Eyeprimer van Kryolan in een dun laagje aangebracht over het gehele ooglid en onder de ogen. Op het wenkbrauwbot heb ik Make Up Studio Eyeshadow #421 aangebracht als highlighter. Om vervolgens Make Up Studio Eyeshadow Lumiere Purple Amethyst er vanuit de arcadeboog mee te kunnen blenden. De donker paarse kleur Ben Nye Eyeshadow Lumiere Amethyst heb ik in de buitenste ooghoek in een V aangebracht en vervolgens weer geblend met de kleuren die al op het ooglid zaten. Op het bewegend ooglid heb ik een redelijk lichte blauw paarse kleur geplaatst Make Up Studio Eyeshadow #33. Langs de onderste wimpers heb ik een donker blauwe kleur van Ben Nye gebruikt namelijk Cosmic Blue. Deze kleur heb ik over laten lopen richting de binnenste ooghoek met een iets groenere kleur van Ben Nye de kleur Jade. Beide kleuren zijn Lumiere Eyeshadows deze hebben een lichte glans. Mijn waterlijn heb ik ingekleurd met Bourjois Contour Clubbing Waterproof 44 Golden Grey Session een licht groen potlood. Om mijn wimpers te matchen met de oogschaduw heb ik op de bovenste wimpers Essence Colour Flash Volume Mascara #5 aangebracht en aan de onderkant Essence Colour Flash Volume Mascara #4.

IMG_5701

Onder mijn jukbeenderen heb ik na het afpoederen van mijn gezicht Gosh Bronzing Powder 02 Naturel Glow aangebracht met een schuinafgesneden kwast om mijn gezicht te contouren, ook op mijn voorhoofd en rondom mijn kaak heb ik dezelfde kleur gebruikt. Om mijn gezicht iets meer kleur te geven maar toch wat koelere kleuren te gebruiken. Heb ik Ben Nye Eyeshadow Lumiere Cosmic Violet gebruikt dit is een lila kleur, om hem iets donkerder paars te maken heb ik daaroverheen Ben Nye Eyeshadow Lumiere Amethyst aangebracht. Net erboven als highlighter heb ik de Ben Nye Eyeshadow Lumiere Iced Gold gebruikt een wit goude kleur.

Op mijn lippen heb ik een lila kleur van Flormar aan gebracht L33. Op het midden van de lippen heb ik een Blauw groene oogschaduw aangebracht namelijk Make Up Studio Eyeshadow Lumiere Blue Emerald.

IMG_5702

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Elles

  Wat gaaf! Heel erg mooi gemaakt!
  Liefs,
  Elles

  7 mei 2016 at 08:38
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   7 mei 2016 at 09:01
 • Reply Astrid

  Weer een supergave look. Leuk die gekleurde mascara’s.

  7 mei 2016 at 21:46
  • Reply Eva

   Dankje Astrid!

   7 mei 2016 at 22:10
 • Reply Quinty

  Wat een super gave maar aparte look! Leuk gedaan 😀

  7 mei 2016 at 23:24
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   8 mei 2016 at 08:00
 • Reply Maaike

  Dit is zo gaaf! Hier hou ik van! =D

  9 mei 2016 at 22:25
  • Reply Eva

   Dankje Maaike leuk om te lezen!

   9 mei 2016 at 22:39

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: