Follow:
Make-up

Violet Vanity

Lookmas 3
Deze hele week elke dag een artikel online in het teken van Kerst en Oudjaar.
Vandaag een Liplook. Met glitter, omdat ik bij kerst aan glitter denk. Twee jaar geleden zag je rond kerst ook glitter lippen, deze keer zijn ze niet roze maar paars. Lees verder als je wil weten welke producten er op mijn lippen zitten.

Om te beginnen heb ik de Catrice HD Liquid Camouflage Foundation in 010 Light Beige op en rond de lippen aangezet. Daar vervolgens de transparante poeder in nummer 1 van Make-up Studio over aangezet. Met de Durable Eyeshadow Mousse in Violet Vanity van Make-up Studio over de hele lippen aangebracht. Dit is een oogschaduw in de vorm van een mousse, deze zag je al eerder in Purple Eyes op de wenkbrauwen en tijdens Mei(n) Looks bij Opposite Eyes op de wimpers. Een multifunctioneel product want deze keer zit ze op de lippen.

Vervolgens heb ik nog een product van Make-up Studio gebruikt namelijk een hele glimmende transparante lipgloss in Supershine in het midden van de boven en onderlip.

Toen was het tijd voor de glitter. Op de buitenste delen van de lip heb ik de Eye Kandy Cosmetics Jelly Bean over de Supershine lipgloss aangezet. Dit is een super mooie glitter die je al eerder kon zien bij de volgende looks: Heroine, Purple Fluffy en Jelly Bean

Voor iets meer multi glitter heb ik de Ben Nye Sparklers in Silver Prism aan de binnenkant van de lip aangebracht. Dit is een holografische glitter met alle kleuren van de regenboog. 

Tot slot om het paars iets meer te accentueren heb ik een grove paarse glitter willekeurig op de lippen aangezet, zodat beide glitters ook iets meer in elkaar over lopen.

Wat vind je van deze paarse glitterlippen?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Laura

  Toffe combinatie! Ook tof voor Carnaval!

  28 december 2018 at 20:45
  • Reply Eva

   Ja inderdaad, goed idee!

   29 december 2018 at 11:45
 • Reply Maaike

  Oeh wauw!! Super super mooi! <3

  30 december 2018 at 01:13
  • Reply Eva

   Dankje Maaike!!

   30 december 2018 at 20:01
 • Reply Evelien

  Omg deze is ook al zo mooi.. zo levendig de kleuren! You rock hierin!

  2 januari 2019 at 22:36
  • Reply Eva

   Thanks!! 🙂

   3 januari 2019 at 08:49

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: