Follow:
Make-up

Vrouw met de Krulsnor

De maand juli
twee keer 
per week
een Jullie Look online!
Lees hier waarom.
Nummer 4

Een vrouw met zo’n krullende snor als deze zie je niet vaak. Dit is mijn schoonvader die net als mijn vader wel model wilde zitten om zich om te laten toveren tot vrouw. Eerst was ik op zoek naar een man met een baard om een soort Conchita Wurst te creëren. Maar een man met een snor als vrouw is natuurlijk ook apart.

Eigenlijk heb ik bijna alle stappen gevolgd die je uitgebreid kunt zien bij Daddy the Drag Queen. Ik startte met een rode vetschmink van Kryolan over de onderste helft van zijn gezicht. Om de baardgroei te neutraliseren, zodat deze niet grauw word door de foundation. Vervolgens deze eerst afgepoederd met de transparante witte poeder van Make-up Studio. De foundation over zijn gehele gezicht is ook een vetschmink van Kryolan die bij zijn huidkleur kleurt. Deze ook weer afgepoederd. Om de wangen en kaak iets vrouwelijker te laten lijken zover mogelijk, aangezet met mijn NYX matte blush in Taupe. Op de appeltjes van de wangen een lieve roze blush, namelijk de P2 Beauty Mozaic Blush in 020 Rising Sun. De highlighter op de hoogste delen van het gezicht is een matte witte blush van Make-up Studio.

De wenkbrauwen heb ik aangezet met een licht bruine kleur uit het Morphe 35P Plum palette. Bij Daddy the Drag Queen, tekende ik wenkbrauwen op zijn voorhoofd, bij de Vrouw met de Krulsnor, gebruikte ik de natuurlijke wenkbrauwen. De ogen heb ik aangezet met een roodbruine kleur van Ben Nye, dit geeft wel een wat huilerig effect vind ik, het lijkt daardoor dat ze erg droevig is. Omdat hij erg weinig wimpers heeft heb ik nepwimpers geplakt. De i.Envy Juicy Volume 02 van de Primark. Op de enkele onderste wimpers heb ik met de Essence All Eyes On Me mascara de wimpers iets aangezet.

Omdat hij van zichzelf een grijze snor heeft en ik een zwart bobje bij hem op wilde doen, heb ik door middel van waterschmink van Kryolan zijn snor zwart gemaakt. Eerder met Koninginnedag en Koningsdag heb ik zijn snor wel eens oranje gemaakt of de Nederlandse vlag ervan gemaakt. Maar deze keer dus zwart om hem goed te laten matchen.

Zijn lippen heb ik rood gestift met een potlood van Ben Nye, de MagiColor Creme Crayon in Bold Red.

Wat vind je van de vrouw met de snor?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Haha, het ziet er wel realistisch uit, want ik dacht eerst dat het echt een vrouw was 😛 Goed gedaan!

  17 juli 2017 at 01:15
  • Reply Eva

   Haha dat is leuk om te lezen!

   17 juli 2017 at 06:59

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: