Follow:
Nagels

When In Doubt, Just Add Glitter

Lookmas 2
Deze hele week elke dag een artikel online in het teken van Kerst en Oudjaar.
Vandaag een review over de peeloff glitter nagellak van Catrice. Hoe makkelijk deze van je eigen nagels af te peelen is en van acryl nagels. 

Glitter nagellak is wat mij betreft perfect voor Kerstmis maar ook echt een kriem om eraf te krijgen. Dus een peel-off variant lijkt wel echt de uitkomst. Ik had deze al een paar maanden in huis liggen maar nog niet eerder gebruikt vanwege mijn acrylnagels. Ik durfde het nog niet aan om deze hierover aan te brengen omdat ik me afvroeg of deze hier ook makkelijk vanaf te krijgen is.

Helaas verloor ik de acrylnagel van mijn wijsvinger. Dit leek me een mooie kans om de Catrice #peeloff Glam Effect Nail Polish aan te brengen in de kleur 03 When In Doubt, Just Add Glitter. Een mooie goudkleurige glitter. Ik heb er twee laagjes van aangebracht om dit effect te krijgen. Ik hou ervan!

Na 2 dagen kon ik op werk plotseling zo de lak van de wijsvinger af peelen. Dit was de wijsvinger waar de acrylnagel vanaf was. Zoals je ziet zit er nog een klein randje op, dit is waar de acryl nog wel zat. Onderweg naar huis in de trein ben ik een beetje aan de randjes van de andere nagels gaan peelen omdat ik deze hier en daar ook los voelde zitten.

Ik denk dat ik dit iets te enthousiast ben gaan peelen, want de dag erna ben ik ook mijn middelvinger verloren. Het peelen gaat dus heel goed bij de natuurlijke nagels en is dus ideaal om 2 dagen plezier van glitter lak te hebben en niet te hoeven weken in aceton om van de glitters af te komen. Helaas werkt het peelen niet op acryl, daar blijft het heel goed op zitten. Daar heb ik het wel met nagellakremover zonder aceton vanaf moeten weken en ben ik helaas nog twee acryl nagels verloren. 

Heb jij ervaring met peel-off glitter nagellak?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Laura

  Glitters zijn altijd een goed idee! Zeker met de feestdagen! Aan de ene kant vind ik het heel chill bij een peel off dat het er makkelijk afgaat. Aan de andere kant vind ik het ook weer jammer, want ik wil er eigenlijk langer van genieten. Wel jammer dat ze je acrylnagels hebben verslonden!

  26 december 2018 at 11:17
 • Reply Maaike

  Wat jammer dat het niet goed werkt op acrylnagels. Ik heb zoiets zelf nog nooit geprobeerd.

  30 december 2018 at 01:10
  • Reply Eva

   Ja jammer! Is voor natuurlijke nagels wel ideaal!

   30 december 2018 at 20:00

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: