Follow:
Make-up

Wrong Handed Make-up Challenge

Afgelopen woensdag kon je al lezen dat ik mijn radiuskopje heb gebroken. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor mijn blog. Ik kan geen make-up looks maken. Behalve met mijn linker hand, aangezien ik rechts ben en het gebroken botje zit in mijn rechter elleboog. Mooi moment voor de Wrong Handed Make-up Challenge, benieuwd hoe dat me afging? Lees dan snel verder.

Om eerlijk te zijn vond ik het niet heel lastig om mezelf met mijn verkeerde hand op te maken. Het is wat mij betreft goed gelukt. Ik heb er alleen twee keer zo lang over gedaan als normaal. Af en toe wilde ik uit automatisme mezelf met mijn rechter hand opmaken. Eigenlijk vind ik het gewoon helemaal niet leuk om te doen, de grap van deze uitdaging is natuurlijk ook dat het volledig mislukt. Maar dat is niet gelukt in mijn geval. Volgende keer gewoon weer met rechts.

De producten die ik heb gebruikt zijn de volgende:

Foundation: Catrice HD Liquid Coverage 010 Light Beige
Concealer: Catrice Liquid Camouflage 005 Light Naturel
Poeder: Clinique Blended Face Powder Transparency 3
Wenkbrauwen: Benefit Goof Proof Brow Pencil #3
Contour: NYX High Definition Blush Taupe
Bronzer: W7 Honolulu Bronzing Powder
Blush: Mac Cosmetics Sheertone Shimmer Blush Sunbasque
Highlighter: Sleek Cleopatra’s Kiss
Oogschaduw: Morphe 35p Palette
Mascara: Essence All Eyes on Me
Lippen: L.A. Girl Matte Flat Velvet Lipstick Blessed

De afgelopen tijd heb ik flink nagedacht over mijn blog. Ik heb de maand juli natuurlijk bewust geen looks bij mezelf gedaan, omdat ik vind dat ik niet genoeg straal op de foto’s. Ik wil alleen maar looks plaatsen waar ik tevreden over ben, en geen druk voelen dat ik twee keer per week iets online moet hebben. Dus ik doe even een stapje terug. Ik kom zeker terug maar hoe en wanneer weet ik niet. Maar alleen met stralende looks waar ik trots op ben. Dus blijf me volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Heb jij weleens iets gebroken?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Mooi gedaan hoor! Mij lukt het echt niet met de verkeerde hand

  5 augustus 2017 at 07:56
  • Reply Eva

   Haha dankjewel!

   5 augustus 2017 at 08:02
 • Reply Maartje

  Mooi! Ik zal het missen nu je even geen looks gaat plaatsen maar kijk uit naar je terugkomst
  Ik vind deze look prachtig en fris, ik word er wel blij van!

  5 augustus 2017 at 09:42
  • Reply Eva

   Leuk dankjewel, terug kom ik zeker!

   5 augustus 2017 at 12:29
 • Reply Silkeblogs

  Wauw, dat ziet er echt wel goed uit. Ik denk dat ik het zelf een stuk minder goed zou doen!

  7 augustus 2017 at 14:00
  • Reply Eva

   Haha ik had ook niet verwacht dat het zo goed zou gaan! Dankje!

   7 augustus 2017 at 15:39
 • Reply Maaike

  Wow, ziet er goed uit hoor 😀 Ik heb zelf nog nooit iets gebroken. Ik blijf je zeker volgen 🙂

  14 augustus 2017 at 15:13
  • Reply Eva

   Leuk om te lezen!!

   14 augustus 2017 at 15:25

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: